הנבטים של אודי- נבטי ברוקולי אורגניים

נבטי ברוקולי

טעם
טעים, עדין, יש יאמרו אפילו קצת מתקתק.
מתאים לאלה שמעדיפים טעמים יותר נייטרלים ולא חריפים.
מבחינתי נבטים של ברוקולי זה מעדן אמיתי.
שימוש עיקרי- שייקים, סלטים, כריכים, עיטור מנות.

לכל המתכונים לחץ כאן

 ערכים תזונתיים

נבטי הברוקולי התפרסמו במחקרים שונים שנעשו בנושאים של טיפול ומניעת סרטן, בעיקר סרטן העור וסרטן הדם. אכילה של נבטי הברוקולי מעוררת ייצור של אנזימים נוגדי סרטן בתאי הגוף. נבטי הברוקולי ידועים כעוזרים למניעת יתר לחץ דם ומחלות לב אחרות. בנוסף נבטי הברוקולי מספקות הגנה על הלב והכליות.

עפ"י מחקרים שנעשו באוניברסיטת "ג'ונס הופקינס" כמות  קטנה בלבד של נבטי ברוקולי טריים מכילה כמות זהה של נוגדי סרטן שקיימים בכמויות גדולות של ברוקולי הצמח הבוגר. נמצא שב-5 גרם של נבטי ברוקולי יש ריכוז של גלוקורפאנין מורכב השווה בערכו לזה הנמצא ב-150 גרם של ברוקולי בוגר.
נבטי ברוקולי הם מקור עשיר "בצורה חריגה" במעודדי אנזימי תא התורמות לפעולות של ניקוי רעלים מוגבר.
מחקרים חדשים שנערכו בשנת 2011 מראים שתזונה שמשלבת בין נבטי ברוקולי לברוקולי  הבוגר יכולה להיות תזונה מעולה בכל מה שקשור במניעת סרטן.
 


שם מלא:

טלפון:

אימייל:

פנייה בנושא...