נבטי צנונית

טעם
ממש כמו צנונית! אנחנו מגדלים זן של צנונית אדומה וחריפה, וגם את הדייקון(צנון יפני) שמצולם בתמונה למעלה. החריפות של הדייקון מעודנת יותר אבל לשניהם בגדול יש טעם של צנון. נבטים מאוד פופלואריים, מקפיצים כל סלט בכמה דרגות. 
שימוש עיקרי: מאוד מוסיף בסלטים וכריכים, וגם כתוספת לממרחים כמו טחינה או צזיקי.
למעבר לדף מתכונים

ערכים תזונתיים
עשירים בויטמינים רבים, בין היתר A, B1 ו- C,
מפוצצים באשלגן, זרחן, סידן, ברזל ומגנזיום.
מכילים כמות גבוהה מאוד של נוגדי חמצון.
 


שם מלא:

טלפון:

אימייל:

פנייה בנושא...